Вежбални
vezbalni

Вежбална на месецот: Temple Gym - Birmingham, United Kingdom! PDF Печати Е-пошта
(5 Гласови)
Напишано од Administrator   
Сабота, 03 Јануари 2009 14:10

Temple Gym во Бирмингем, Обединето Кралство е најдобрата вежбална за овој месец спрема Bodybuilding.com. Сопственик на вежбалната е 6-кратниот Mr. Olympia Dorian Yates.

Првата вежбална беше отворена во 1987, а оваа е голема 280 м2. Има неколку лични тренери од кои и синот на Доријан и во таа вежбална вежбаат бодибилдери кои се сериозни за своите резултати. Нормално, тука вежба и шампионот.

Повеќе...
 
Информатор на Вежбални! PDF Печати Е-пошта
(8 Гласови)
Напишано од Administrator   
Сабота, 27 Декември 2008 00:00

Ова е листата на подобрите вежбални во Македонија...


Битола:


1. Име: Гладијатори Фитнес Центар - Gladijatori Fitness Centre

Улица, населба, град: ПП. Његош бб, Центар, Битола

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг. Вклучува: Соблекувални за мажи и жени, сала за бокс, хамер машини, протеин бар, кафе бар, туш кабини, инфраред сауна, тренирање со персонален тренер.

Работно време: Пон-Саб 08:00-22:00, Нед 15:00-22:00

Цени:

Телефон и веб-страна: 047/242-499, www.gladijatori.com


Скопје - нас. Центар:


1. Име: Ричи Спорт (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: бул. Партизански Одреди бр. 3-Градски Ѕид, Центар, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг. Вклучува: Соблекувални за жени и мажи, вреќа за бокс.

Работно време: Пон-Саб 10:00-22:00, Нед 17:00-20:00

Цени: 800,00 МКД месечно, 100,00 МКД еден тренинг

Телефон и веб-страна: 070/877-927


2. Име: Стронг Џим - Strong Gym (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: ул. Теодосије Гологанов бр. 58 (студентски дом Кузман), Центар, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг. Вклучува: Соблекувални за жени и мажи, тушеви за мажи и жени, вреќа за бокс, тренер за почетници.

Работно време: Пон-Саб 10:00-22:00, Нед 16:00-22:00

Цени: 1100,00 МКД месечно, 950,00 МКД студенти и ученици, 750,00 МКД од 10:00 до 17:00.

Телефон и веб-страна: 071/276-835


Скопје - нас. Аеродром:


1. Име: Атлета 2003 (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: бул. К.Ј. Питу бр. 24 а (спроти Космофон, нова железничка станица), Аеродром, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес, Аеробик и Бодибилдинг.

Работно време: Пон-Саб 10:00-22:00, Нед 17:00-22:00

Цени: 1500,00-2400,00 МКД месечно, 250,00 МКД еден тренинг

Телефон и веб-страна: 02/2468-846


2. Име: Терминатор

Улица, населба, град: бул. К.Ј. Питу бб (спроти Космофон, нова железничка станица), Аеродром, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес, Аеробик и Бодибилдинг.

Работно време: Пон-Саб 10:30-22:00, Нед 19:00-22:00

Цени: 1300,00-1500 МКД месечно, 3900,00 МКД 3 месеци, 7200,00 МКД 6 месеци, 12000,00 МКД 12 месеци.

Телефон и веб-страна: 02/2461-547, 070/388-105, 075/447-775


3. Име: Fit & Fun (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: бул. Јане Сандански 66-1/9, Аеродром, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг.

Работно време: Пон-Саб 12:00-22:00

Цени: 1000,00-1300,00 МКД месечно

Телефон и веб-страна: 070/392-812, 071/775-791


Скопје - нас. Кисела Вода:


1. Име: Профи

Улица, населба, град: Народни Херои бр. 5, Кисела Вода, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време: Пон-Саб 10:00-22:00, Нед 10:00-16:00

Цени: 800,00 МКД месечно, 100,00 МКД еден тренинг

Телефон и веб-страна: 02/2782-732, 070/340-107


2. Име: Атанасовски

Улица, населба, град: Ѓорѓи Димитров бб (во круг на дом за слепи), Кисела Вода, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време: Пон-Саб 10:00-22:00, Нед 16:00-20:00

Цени: 800,00 МКД месечно

Телефон и веб-страна: 070/788-889, 070/756-433


3. Име: Гладијатор (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Хотел Пелагонија, Кисела Вода, Скопје

Тип на вежбална: Бодибилдинг, Фитнес, Аеробик, Пилатес, вреќа за бокс, солариум

Работно време: Пон-Саб 11:00-22:00, Нед 17:00-22:00

Цени: 600,00 МКД месечно, 50,00 МКД еден тренинг

Телефон и веб-страна: 071/288-728, 070/605-988


Скопје - нас. Козле:


1. Име: Кан Џим - Kan Gym

Улица, населба, град: Јуриј Гагарин 66 а (претпоследна 57-ца), Козле, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време: Пон-Саб 12:00-22:00

Цени: 1000,00 МКД месечно, тренинг со тренер 5000,00 МКД - 12 тренинзи, 6000,00 МКД - 16 тренинзи

Телефон и веб-страна: 070/244-832


Скопје - нас. Хром:


1. Име: Нагоми Фитнес - Nagomy Fitnes

Улица, населба, град: Александар Мартулков 2 а, Хром, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време: Пон-Саб 09:00-22:00

Цени: 1000,00 МКД (09:00-15:00 часот) месечно, 1200,00-2000,00 МКД (09:00-22:00 часот) месечно

Телефон и веб-страна: 076/533-769, 070/217-422


Скопје:


1. Име: Скопје (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Исаја Мажоски 38-1/7, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг.

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна:

2. Име: M-GYM (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Никола Русински 12-1/21, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг.

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна: 070/252-876


3. Име: Универзум (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Клеаноец 30 а, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг.

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна:


4. Име: Билдер (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Гаврил Константиновиќ 26 б, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг.

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна: 070/755-755


5. Име: ББК Фит (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: 9-Мај, бр.18 лок.4, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг.

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна:


6. Име: Вардар (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Љубица Георгиева, бр.9, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна: 3065-828


7. Име: Југопром (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: бул. Јане Сандански, бр. 67, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна: 2455-762


8. Име: Давид (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Мице Козара, бр. 14, Скопје

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна: 075/244-643


Штип:


1. Име: ALEX m GYM

Улица, населба, град: Сутјеска, бб, Штип

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време: Пон-Саб 12:00-22:00

Цени: 450,00 МКД месечно, 60,00 МКД еден тренинг

Телефон и веб-страна: 032 386 794


Неготино:


1. Име: АС 93 (член на ББФФМ)

Улица, населба, град: Ставре Ставрев 29, Неготино

Тип на вежбална: Фитнес и Бодибилдинг

Работно време:

Цени:

Телефон и веб-страна:За првпат во Македонија и на овој вебсајт, сите заинтересирани за здрав живот, фитнес и бодибилдинг можат на едно место да ја пронајдат вежбалната која им одговара.

Сите сопственици на вежбални нека ги испратат подолните информации и бесплатно ќе бидат објавени на оваа страна. По договор може да поставиме фотографии и видео снимки од вежбалната. Искористете ја оваа шанса за одлично промовирање и профит!

Податоци за вежбалната:

1. Име, улица, населба и град

2. Тип на вежбална

3. Работно време

4. Цени

5. Телефон и веб-страна